BUSINESS UNIT MANAGER IT BENELUX

Ben jij die ondernemende manager die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Weet jij om te gaan met (tegenstrijdige) belangen en hier een juiste afweging in te maken? Wij zoeken momenteel  een resultaatgerichte leidinggevende die IT-projecten telkens naar een goed einde leidt, alsook instaat voor het opzetten van nieuwe projecten.
Locatie
Benelux
Opleiding
HBO niveau
Salarisindicatie
€ 5.100 - € 5.500

Word lid van ons team van experts en technologieliefhebbers bij Solutions30. We werken samen met grote Europese bedrijven alsook kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen meer dan 15.000 monteurs onze klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen en het leveren van uitstekende service.

Ben jij die ondernemende manager die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Weet jij om te gaan met (tegenstrijdige) belangen en hier een juiste afweging in te maken? Wij zoeken momenteel  een resultaatgerichte leidinggevende die IT-projecten telkens naar een goed einde leidt, alsook instaat voor het opzetten van nieuwe projecten.

Als business unitmanager [BUM] IT ben je Benelux verantwoordelijke voor onze service-onderhoudswerkzaamheden in de ICT & Retail sector (Solutions30 Nederland alsook Unit-T België). Naast de groei van de afdeling is de BUM ook verantwoordelijk voor een conforme dienstverlening naar de wensen van de klant en de gestelde doelstellingen. Je communiceert op een heldere en daadkrachtig manier, je weet mensen te motiveren en stimuleren voor het beste resultaat. Je werkt zelfstandig, denkt mee en bent het primaire aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Wat ga je doen?

 • Je onderhoudt een goede klantenrelatie op zowel operationeel als tactisch/strategisch niveau. Je zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn en de gevraagde service tijdig en kwalitatief wordt opgeleverd.
 • Je zoekt groeiopportuniteiten en bent eveneens verantwoordelijk voor sterke communicatie en projectopvolging in geval van problemen met de service.
 • Je bent eindeverantwoordelijke voor al de processen gerelateerd aan de unit, zoals service delivery, planning en het verloop van de technische interventies, kwaliteitsbewaking, rapportage, IT. Je bewaakt dat deze vlot lopen en waar nodig verbeterd worden. Je hebt een constante focus op innovatie en efficiëntieverbeteringen.
 • Je zorgt voor de ontwikkeling, ondersteuning en tevredenheid van onze Nederlandse en Belgische medewerkers binnen de teams IT.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een transparante communicatiestijl, waarbij je vrijheid krijgt in de indeling van jouw werkzaamheden. Je bent de onmisbare schakel in onze bedrijfsprocessen en levert een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. We bekijken ervaring, maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en mee wil streven naar onze continue groei.

Wat bieden wij?

 • uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf
 • vrijheid om jouw ideeën en ondernemerschap echt uit te voeren
 • informele bedrijfscultuur met een focus op kwaliteit
 • afwisselende projecten in een dynamische werkomgeving
 • bedrijfswagen, laptop en gsm

Wat breng je mee?

 • Je hebt een bewezen managementervaring en hebt ervaring met financiële onderwerpen, personeelszaken, project management, communicatie, klantenrelaties en operationeel management.
 • Je genoot een hogere opleiding en bent gewend te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving.
 • Je werkt graag met mensen samen in een internationale omgeving en bent gewend om structuur aan te brengen en deze te vertalen in de dagelijkse operaties.
 • Je hebt een praktische benadering en ziet kansen in plaats van problemen. Goede kennis van Nederlands en Engels is vereist, kennis van Frans is een pré.
 • Daarnaast passen de volgende termen bij jou: collegiaal, positieve en enthousiaste instelling, betrokken, verantwoordelijk, assertief, stressbestendig, analytisch en gestructureerd.

Bij Solutions30 zetten we ons volledig in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende enthousiasteling – die de klantrelatie en service voorop stelt, die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Als je een teamspeler bent die bereid is met jouw expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Zin om de IT-projecten samen met collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Solliciteren

BUSINESS UNIT MANAGER IT BENELUX


CV upload


Testimonials