controller fiber

Locatie
s-Hertogenbosch
Opleiding
HBO niveau, financiële achtergrond
Salarisindicatie
€ 3.500 - € 5.100

Ben je die analyticus die altijd het overzicht bewaard? Heb jij oog voor detail en vindt je alle cijfers achter de komma belangrijk? Wij hebben plaats voor een resultaatgerichte projectcontroller voor de afdeling fiber die onze projecten financieel in kaart brengt en beheerd.

Als projectcontroller ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en analyseren van gegevens en ondersteun je het management team bij de financiële monitoring. Er lopen meerdere projecten tegelijk, dus er wordt continu een beroep gedaan op jouw flexibiliteit. Je gebruikt jouw analytische vaardigheden om businessproblemen in kaart te brengen en aan te pakken in de meest brede zin van het woord. Afhankelijk van het project en de opdracht moet je in verschillende fases meedenken en door financiële analyse adviseer je de organisatorische uitvoering.

Wat ga je doen?

Je biedt structuur in projectrapportage, kijkt mee naar de algemene kosten en zorgt ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien. Je zorgt voor een zo hoog mogelijke kwaliteit binnen afgesproken tijd en budget en stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af. Je stuurt bij, overlegt en neemt actie. Je geeft de voorkeur aan: korte lijnen, effectief werken, een goede teamspirit en het bereiken van het beste resultaat. Je weet jouw collega’s in het werk te overtuigen van noodzakelijke veranderingen. De werkzaamheden bestaan uit zowel de project- alsmede de financiële administratie.

  • Proactief controleren en bewaken van de projectadministratie.
  • Opzetten van een controlemiddel voor de project/financiële administratie.
  • Controle en bewaking van projectfacturen en het monitoren van projectbestellingen.
  • Leiden van het wekelijkse financieel overleg van de diverse businessunits.
  • Bewaking van de budgetten alsook periodiek rapporteren aan het managementteam.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie, waarbij jij vrijheid krijgt in de indeling van jouw werkzaamheden. Je bent onmisbare schakel in onze bedrijfsprocessen en lever je een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. Er heerst een informele, no-nonsense mentaliteit met een open en plezierige werksfeer op de afdeling. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

Wat bieden wij?

  • uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf
  • informele bedrijfscultuur met een focus op kwaliteit
  • afwisselende projecten in een dynamische werkomgeving
  • nuchtere, informele sfeer binnen het team
  • salaris is afhankelijk van relevante ervaring in soortgelijk werk

Wat breng je mee?

Je hebt HBO denk- en werkniveau alsook relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Jij bent secuur, analytisch en cijfermatig sterk. Je bent discreet en gewend om met vertrouwelijke gegevens om te gaan. In een drukke en hectische werkomgeving ben jij degene die het overzicht bewaart. Je hebt een proactieve houding, bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Verder ben je positief ingesteld en gemotiveerd.

Bij Solutions30 zetten we ons volledig in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende enthousiasteling – die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Als je een teamspeler bent die bereid is met jouw expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Wil jij ook elke werkdag met een tevreden én voldaan gevoel naar huis, omdat jouw deskundigheid weer een bijdrage is geweest voor de financiële stabiliteit ? Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons team van experts.

Het is mogelijk om een contract in loondienst te krijgen, je kan echter ook als zelfstandige jouw werkzaamheden voor ons uitvoeren.

onderaannemers / zelfstandigen (ZZP)

Om zijn groei te ondersteunen en de samenwerking met zijn partners te versterken, heeft Solutions30 besloten zich aan te sluiten bij MySupplace, een gebruiksvriendelijk web platform dat tot doel heeft de referentie van uw bedrijf te verbeteren en uw relatie met Solutions30 te versterken door u regelmatig toegang te bieden naar kansen voor al onze business units.

Als je lid wilt worden van ons netwerk van onderaannemers en deel wilt uitmaken van het Solutions30-avontuur, registreer je dan op www.solutions30.mysupplace.com

Solliciteren

controller fiber


CV upload


Testimonials