Over ons

Nieuwe technologieën zijn een belangrijk onderdeel in ons dagelijkse leven. Ze trachten ons leven gemakkelijker en comfortabeler te maken en worden steeds meer een integraal onderdeel van ons, leven, zowel zakelijk als privé. Computers en het internet zijn reeds een onderdeel van ons dagelijks leven en digitalisering zal in de komende jaren steeds meer de impact van technologie op de mensheid vergroten.

Europese leider in technologische diensten

Nieuwe digitale technologieën worden steeds meer gebruikt. Wanneer deze technieken worden ingezet, is de beste oplossing om dergelijke taken uit te besteden aan een specialist die ze op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier kan leveren door gebruik te maken van schaalvoordelen. Solutions30 streeft er sinds het allereerste begin naar om de beste specialist in Europa te zijn.

Innovatieve toegang

Solutions30 heeft innovatieve operationele procedures ontwikkeld, brede vaardigheden en speciaal ontwikkelde monitoring procedures. We hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk van technische experts die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten gemakkelijk en handig toegang hebben tot alle voordelen van deze nieuwe verbonden wereld. We bieden praktische ondersteuning en effectieve serviceoplossingen.

Kwaliteitsservice

Solutions30 streeft ernaar om de best mogelijke klantbeleving te bieden. Onze hoogopgeleide technici worden voortdurend getraind om de nieuwste oplossingen te vinden voor de alledaagse problemen van technologie gebruikers. Snel en gemakkelijk, waar en wanneer onze klanten het nodig hebben. Een uitstekende kwaliteit van service is voor ons essentieel. Onze diensten omvatten ondersteuning bij de planning, installatie, training, probleemoplossing, onderhoud en upgrade van technologieproducten en -systemen.

Snelle oplossingen

Het ’30’ in onze bedrijfsnaam staat voor onze inzet om binnen 30 minuten een oplossing te bieden aan onze klanten. Met behulp van onze technologische kennis zullen we niet rusten totdat we klanten een oplossing kunnen bieden, zowel op afstand als door een bezoek ter plaatse. Onze voornaamste focus ligt op de oplossing. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om dingen te laten werken. Van probleemoplossing en installatie tot ondersteuning en training voor klanten uit verschillende sectoren.

Waarden

Voor alle collega’s van Solutions30 is de volledige tevredenheid van onze klanten prioriteit. Onze groep zet zich elke dag opnieuw in via direct contact van onze monteurs met klanten, om technologie en digitale apparatuur voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze voortdurende zoektocht naar klanttevredenheid maakt dat ons kwaliteitsniveau hoog is, dit weerspiegelt de waarden die we elke dag proberen uit te dragen.

Onze missie

Toegankelijkheid combineren met duurzaamheid.

De missie van Solutions30 steunt op twee hoofdpijlers: technologische ontwikkelingen die het dagelijks leven van mensen veranderen toegankelijk maken voor iedereen (ook in kritieke situaties) en energietransitie mogelijk maken, om zo de impact op het milieu verminderen.

Elke dag worden er nieuwe uitvindingen gedaan die onze bestaande technologieën verbeteren. Ze maken ons leven gemakkelijker of zorgen ervoor dat we productiever zijn. Maar doen ze dat echt? Bij Solutions30 zorgen wij ervoor dat ze dat doen! Onze 15.000 collega’s staan klaar om te helpen bij het adopteren van nieuwe technologieën en zijn bereid te ondersteunen wanneer deze niet functioneren. Wij zorgen ervoor dat nieuwe technologieën werken voor onze klanten.

Wij bieden onze klanten oplossingen voor nieuwe technologieën

Innovatie

Effectieve technologische aanpak om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en nieuwe, innovatieve manieren vinden om problemen op te lossen.

Inzet

Voortdurende toewijding aan een duurzamere en verbonden wereld, klanttevredenheid en waardecreatie.

Wendbaarheid

Wendbare organisatie voor grotere efficiëntie en het vermogen om flexibel om te gaan met de vraag van klanten in een voortdurend veranderende wereld van technologie.

Ondernemerschap

Autonomie en verantwoordelijkheid zijn essentieel voor onze organisatie, waarbij professionele betrokkenheid en een gevoel van voldoening voor iedereen worden bevorderd.

Nabijheid

Nabijheid tot onze klanten en partners om solide vertrouwensrelaties op te bouwen.

Professionaliteit

Onze professionaliteit is gebaseerd op training en ontwikkeling van expertise, integriteit en ethisch gedrag zijn drijfveren voor prestaties.

Waarom Solutions30 Nederland?

Expertise & ervaring: Met jarenlange ervaring in en diepgaande kennis van de sector, beschikken onze teams over de juiste expertise om uw technische uitdagingen aan te pakken en oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Klantgerichtheid: Bij Solutions30 Nederland staan klanten altijd centraal. We werken nauw samen met onze klanten, inventariseren specifieke behoeften en leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun zakelijke doelen.

Innovatie & technologie: We omarmen voortdurend nieuwe technologieën en innovatieve benaderingen om de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen te bieden. We streven ernaar om voorop te lopen in de industrie en onze klanten te helpen concurrentievoordeel te behalen.

Betrouwbaarheid & kwaliteit: Bij Solutions30 Nederland streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen in alles wat we doen. We leveren betrouwbare oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en bouwen langdurige partnerschappen op basis van vertrouwen.