field service engineer

Ben jij een technisch talent en op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten? Bij Solutions30 hebben we een uitdagende rol voor jou!
Locatie
regio Amsterdam
Opleiding
MBO niveau, technische affiniteit
Salarisindicatie
€ 2.300 - € 2.600

Bij Solutions30 hebben we een uitdagende positie beschikbaar als Field Service Engineer. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse technische installaties en systemen. Je werkt op locatie bij onze klanten en bent het aanspreekpunt voor technische vragen en problemen.

Wat ga je doen?

Je neemt contact op met de klant en informeert over je komst, vervolgens onderhoudt en/of repareer je de apparatuur bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en incidenten totdat de klant tevreden is. Daarna zorg je voor de administratieve afhandeling van de reparatie.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie. Jij snapt wat een tijdvenster is en je weet: op tijd is niet te vroeg en niet te laat. Wij plannen jouw ritten, maar soms lopen dingen anders. Dan denk je actief na over oplossingen. Je ziet er netjes uit en je blijft altijd beleefd. Dat is voor jou niet moeilijk, want je vindt het gewoon leuk om contact te hebben met mensen.

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid
  • een job in een gezond en groeiend bedrijf
  • een salaris (start € 2.300) dat aansluit bij jouw niveau en ervaring
  • een aangename, informele werksfeer
  • mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door (interne) trainingen en opleidingen
  • een aantrekkelijke bonusregeling
  • bedrijfswagen, tablet en smartphone
  • starten met een jaarcontract, met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd

Wat breng je mee?

Je hebt een technische achtergrond, of aantoonbare affiniteit met techniek (MBO werk/opleidingsniveau) en je denkt in oplossingen. Ervaring met hardware, zoals printers en computer/laptops is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben je flexibel en communicatief vaardig.

Bij Solutions30 zetten we ons in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou, een enthousiasteling die service voorop stelt, die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Heb jij zin om de IT afdeling samen met jouw collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur een bericht naar hr.nl@solutions30.com t.a.v. Rachel Leemhuis. Wil je vooraf meer weten over deze functie, dan kun je altijd contact opnemen met de Field Manager, via fm.nl@solutions30.com.

Het is mogelijk om een contract in loondienst te krijgen, je kan echter ook als zelfstandige jouw werkzaamheden voor ons uitvoeren.

onderaannemers / zelfstandigen (ZZP)

Word lid van het grootste Europese netwerk van onderaannemers die zich toeleggen op nieuwe technologieën en werk samen met de grootste aannemers!

Om zijn groei te ondersteunen en de samenwerking met zijn onderaannemers en partners te versterken, heeft Solutions30 zich aangesloten bij MySupplace, een gebruiksvriendelijk web platform dat tot doel heeft de referentie van uw bedrijf te verbeteren en uw relatie met Solutions30 te versterken door u regelmatig toegang te bieden naar kansen voor al onze business units.

Als je lid wilt worden van ons netwerk van onderaannemers en deel wilt uitmaken van het Solutions30-avontuur, registreer je dan op www.solutions30.mysupplace.com

Solliciteren

field service engineer


CV upload


Testimonials