monteur elektrische laadpalen

Locatie
Nederland
Opleiding
elektrotechnische achtergrond
Salarisindicatie
€ 2.315 - € 2.500

Word lid van ons team bij Solutions30, we werken samen met grote Europese bedrijven alsook kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen meer dan 15.000 monteurs onze klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen.

Met jouw technische vaardigheden en expertise zorgen voor een bijdrage aan duurzaamheid? Daarnaast niet bang voor een beetje grond- en straatwerk in de frisse buitenlucht? Dát is wat werken bij Solutions30 als laadpaalmonteur uitdagend maakt. 

Wat ga je doen?

Als laadpaalmonteur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt installeren van elektrische laadpalen op verschillende locaties door heel Nederland. Dit doe je volgens de op dat moment geldende norm en specificatie van de opdracht. Hierbij streef je altijd naar een tevreden klant. Je hebt enige ervaring in de elektrotechniek en bent bekend met laadpalen en hun werking. Je controleert en test de werking van de laadpalen, registreert de uitgevoerde werkzaamheden en rapporteert de bevindingen. Je stemt eventuele afwijkingen in het werk af met de leidinggevende.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met open communicatie, bij ons krijg jij de waardering van je collega’s en lever je een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. We bekijken je diploma’s en ervaring, maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor onze klanten zelf beslissingen durft te nemen.

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid
  • een uitdagende job in een gezond en groeiend bedrijf
  • een goed salaris dat aansluit bij jouw niveau en ervaring
  • CAO Metaal & Techniek (o.a. 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen)
  • uitstekend pensioen via PMT
  • een bedrijfsauto en mobiele telefoon (zakelijk gebruik)
  • nuchtere, informele sfeer binnen het team

Wat breng je mee?

Relevante technische ervaring is noodzakelijk, een certificaat NEN3140 is nog mooier! Je hebt in ieder geval een rijbewijs B. Verder is VCA-B noodzakelijk (of ben je bereid dit te halen). Je bent ook inventief in het oplossen van praktische problemen. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: ondernemend, enthousiast, representatief, dienstverlenend, communicatief (goede kennis van het Nederlands), zelfstandig, verantwoordelijk en veiligheidsbewust.

Als je een teamspeler bent die bereid is je expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Wil jij ook elke werkdag met een tevreden én voldaan gevoel naar huis, omdat jouw deskundigheid weer een bijdrage is geweest aan het creëren van een duurzame omgeving voor iedereen? Dan zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende technologie-enthousiasteling – die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Het is mogelijk om een contract in loondienst te krijgen, je kan echter ook als zelfstandige jouw werkzaamheden voor ons uitvoeren.

onderaannemers / zelfstandigen (ZZP)

Word lid van het grootste Europese netwerk van onderaannemers die zich toeleggen op nieuwe technologieën en werk samen met de grootste aannemers!

Om zijn groei te ondersteunen en de samenwerking met zijn onderaannemers en partners te versterken, heeft Solutions30 zich aangesloten bij MySupplace, een gebruiksvriendelijk web platform dat tot doel heeft de referentie van uw bedrijf te verbeteren en uw relatie met Solutions30 te versterken door u regelmatig toegang te bieden naar kansen voor al onze business units.

Als je lid wilt worden van ons netwerk van onderaannemers en deel wilt uitmaken van het Solutions30-avontuur, registreer je dan op www.solutions30.mysupplace.com

Solliciteren

monteur elektrische laadpalen


CV upload


Testimonials