projectleider uitvoering laag/middenspanning

Locatie
Nederland
Opleiding
VCA-VOL, KIWA-uitvoerder infratechniek
Salarisindicatie
€ 3.250 - € 4.000

Word lid van ons team van experts en technologieliefhebbers bij Solutions30. We werken samen met grote Europese bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven en individuele klanten. Als Europees marktleider helpen meer dan 15.000 monteurs onze klanten bij het vinden van technische-, energie- en telecomoplossingen voor technologische en digitale uitdagingen en het leveren van uitstekende service.

Ben jij die ondernemende uitvoerder die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Weet jij om te gaan met (tegenstrijdige) belangen en hier een juiste afweging in te maken? Wij hebben plaats voor een besluitvaardige en resultaatgerichte leidinggevende die projecten in de infratechniek telkens weer naar een goed einde leidt.

Als projectleider uitvoering ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten van verschillende opdrachtgevers. Je geeft leiding aan zowel interne als externe medewerkers om je doelstellingen op een effectieve manier te bereiken. Je communiceert op een heldere en daadkrachtig manier, je weet mensen te motiveren en stimuleren voor het beste resultaat. Je werkt zelfstandig, denkt mee en bent het primaire aanspreekpunt voor je opdrachtgever.

Wat ga je doen?

 • operationele coördinatie: planning, werkvoorbereiding, kwaliteitsbewaking alsook bijsturing van de infraprojecten
 • leiderschap: dagelijkse aan- en bijsturing van monteurs
 • veiligheid: zorgdragen voor instructie en opvolging veiligheidsvoorschriften, informeren over geldende richtlijnen (toolboxen)
 • communicatie: rapportering van de projectvoortgang, realiseren van de projecten binnen kwaliteitseisen, budget en planning

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie, waarbij jij vrijheid krijgt in de indeling van je werkzaamheden. Je bent onmisbare schakel in onze bedrijfsprocessen, bij ons krijg jij de waardering van je collega’s en lever je een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. We bekijken je diploma’s en ervaring, maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor onze klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen.

Wat bieden wij?

 • uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf
 • vrijheid om jouw ideeën en ondernemerschap echt uit te voeren
 • informele bedrijfscultuur met een focus op kwaliteit
 • afwisselende projecten in een dynamische werkomgeving
 • arbeidsovereenkomst, vaak meteen voor onbepaalde tijd
 • bedrijfsauto, tankpas en gsm
 • uitstekend pensioen via PMT
 • cao Metaal & Techniek (o.a. 25 vakantiedagen én 13 adv-dagen)
 • nuchtere, informele sfeer binnen het team
 • doorgroeimogelijkheden binnen de diverse afdelingen

Wat breng je mee?

Je hebt relevante ervaring met laag- en middenspanningsnetwerken, hbo werk- en denkniveau en bezit de certificaten VCA-VOL, BHV en bij voorkeur ook KIWA-uitvoerder ondergrondse infratechniek (energiekabels). Daarnaast passen de volgende termen bij jou: collegiaal, positieve en enthousiaste instelling, betrokken, verantwoordelijk, assertief, stressbestendig en je weet het overzicht te bewaren.

Bij Solutions30 zetten we ons volledig in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende enthousiasteling – die de klantrelatie en service voorop stelt, die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

 Als je een teamspeler bent die bereid is met jouw expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Zin om de infraprojecten samen met collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Solliciteren

projectleider uitvoering laag/middenspanning


CV upload


Testimonials