werkvoorbereider / controller BMI-OAI

Locatie
Budel
Opleiding
HBO niveau, technische kennis
Salarisindicatie
€ 2.750 - € 3.950

Zoek jij een technische uitdaging? We zoeken een enthousiaste werkvoorbereider met kennis van calculeren die het overzicht bewaard en klanten en collega’s voorziet van de juiste informatie.

Vanuit ons kantoor in Budel werken we voor verschillende onderhoud-, renovatie- en andere projecten door heel Nederland.. Dat doen we samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Een groot deel van de projecten omvat brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Wat ga je doen?

Als calculator vertaal je de wensen en eisen van de klant naar een nauwkeurige offerte, jij zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid. Door jou heeft de klant inzicht in de kosten, waarbij je overal rekening mee houdt; van arbeidsuren tot materiaalberekeningen. Zo weet iedereen, ook projectmanagement en collega’s, waar ze aan toe zijn. Er zit veel afwisseling in de opdrachten. Van complexe utiliteitsprojecten tot opdrachten bij het MKB.

Jij bent te beschrijven als betrouwbaar, behulpzaam en hebt een oog voor detail. Naast een correcte kostenberekening moeten de opdrachten ook vakkundig worden voorbereid. Dit vraagt om een helikopterview, snel kunnen schakelen en complexe zaken tot heldere deeltaken maken. Er lopen meerdere projecten tegelijk, dus er wordt continu een beroep gedaan op je flexibiliteit. Je houdt tijd, budget, kwaliteit en veiligheid in de gaten en je stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af.

Jouw kerntaken

 • Controleren van de gegevens op installatietechnische uitvoerbaarheid.
 • Opstellen van ontwerptrajecten en offertes, duidelijk vastleggen van prijsafspraken.
 • Overleggen met opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs en onderaannemers.
 • Calculeren aan de hand van bestek en gegevens over benodigde materialen, montage-uren en bijkomende kosten.
 • Onderzoeken alternatieve mogelijkheden en deze met berekeningen onderbouwen.
 • Verzorgen van technische voorbereiding, organisatie werkzaamheden, planning van medewerkers en/of productiecapaciteit en uitvoering (materialen).
 • Helder communiceren met monteurs betreffende de praktische organisatie zoals planning, bestellingen en voortgang van het werk.
 • Zorg dragen voor een goed verloop van de productie en logistiek ter ondersteuning van het management bij een efficiënte en probleemloze bedrijfsvoering.
 • Informeren van en afstemmen met uitvoerend leidinggevende op de projecten met betrekking tot de voortgang en de planning, identificeren van projectrisico’s.
 • In samenwerking met projectmanager verzorgen van eindafrekening voor projecten ten aanzien van meer- of minderwerk
 • Vastleggen van projectgegevens, melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, beheren en bewaken van projectdossiers.

Waarom wordt dit jouw nieuwe baan?

Je gaat werken in een informele en dynamische onderneming met een open communicatie, waarbij jij vrijheid krijgt in de indeling van jouw werkzaamheden. Je bent onmisbare schakel in onze bedrijfsprocessen en lever je een échte bijdrage aan de groei van het bedrijf. Er heerst een informele, no-nonsense mentaliteit met een open en plezierige werksfeer op de afdeling. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

Wat bieden wij?

 • we hanteren de cao Metaal & Techniek
 • recht op 26 verlofdagen en 13 adv-dagen
 • meteen een contract van onbepaalde tijd
 • uitstekende pensioensregeling bij PMT
 • brutosalaris tussen de € 2.750 en € 3.950 (afhankelijk van niveau en ervaring)
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding

Wat breng je mee?

Je hebt relevante ervaring in calculatie en werkvoorbereiding en bij voorkeur kennis van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Je bent bekent meerdere normen, zoals NEN-1010, NEN-3140, BMI-OAI en hebt ook ervaring met bestellen, UAV en UAV-CG. Daarnaast heb je een sterk cijfermatig en technisch inzicht en goede communicatievaardigheden (Nederlands en Engels). Verder herken jij jezelf in een groot gedeelte van de volgende eigenschappen: collegiaal, een positieve en enthousiaste instelling, betrokken & verantwoordelijk, in staat om zelfstandig te werken, assertief, een eigen inbreng durven geven, stressbestendig en je weet overzicht te bewaren.

Bij Solutions30 zetten we ons volledig in om oplossingen voor nieuwe technologieën te vinden voor onze klanten. We laten ons bedrijf voortdurend groeien. Daarom zijn we op zoek naar jou – een ruimdenkende enthousiasteling – die gedreven is om voor elk probleem een oplossing te vinden en die buiten de gebaande paden kan denken.

Als je een teamspeler bent die bereid is met jouw expertise bij te dragen aan een snelgroeiende internationale marktleider, dan hebben we veel kansen voor je. Wil jij ook elke werkdag met een tevreden én voldaan gevoel naar huis, omdat jouw deskundigheid weer een bijdrage is geweest voor de financiële stabiliteit ? Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons team van experts.

Solliciteren

werkvoorbereider / controller BMI-OAI


CV upload


Testimonials